Nyheter

Kjøttdeig er hverdagen

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Kjøttdeigen er det største middagsproduktet i Norge, og er en betydelig del av folks hverdagsliv, skal vi tro Prior. Hele 47 prosent av befolkningen spiser kjøttdeig hver uke. Det er fem ganger så mange som de som spiser frossenpizza like ofte. Nordmenn spiser 6,5 kg kjøttdeig i året.Som du kunne lese i Handelsbladet FK for en uke siden, har Prior lansert kylling-kjøttdeig. Den er laget av 100 prosent hvitt kjøtt, og er uten vann, salt og andre tilsetningsstoffer. Fettinnholdet er 6,2 prosent, og Prior trekker den frem som et sunnere og bedre alternativ til annen kjøttdeig.I Norge er forbruket av hvitt kjøtt 11-doblet fra 1960 til i år, og Prior regner med videre økning.

Powered by Labrador CMS