Nyheter

Klart for ny runde med Det Norske Måltid

I tredje sesong av «Det norske måltid» skal Arne Hjeltnes og Heine Totland på Norgesreise for å finne hvilken region som lager det beste norske måltidet I 2013. Sesongpremiere er søndag 17. november klokken 22:45.

Publisert Sist oppdatert

Startskuddet går på Østlandet, midt i Oslo på Aker brygge, med en stor råvarefest før de smaker seg gjennom Mathallen i Oslo.

I Mjøstraktene må gutta jukse litt for å få dreis på speltbrødbakingen og ved Vormas bredder blir Heine forført til sang over gode vafler.

Festmåltidet finner sted på Hovelsrud gård og kokken Tore Namstad, kjent fra Bagatelle og Palace Grill svinger grytene, mens trekkspillvirtuosen Stian Carstensen akkompagnerer. Kort sagt det beste Østlandet kan by på.

Powered by Labrador CMS