Nyheter

Kongelig loff til folket

Baker Hansen relanserer kongefamiliens gamle favoritt Kongeloff.

Publisert Sist oppdatert

Loffen Baker Hansen i dag presenterer har en unik historie. Da Dronning Maud kom til Norge fra England etter unionsoppløsningen, hadde hun med seg sin egen spesielle loffoppskrift. Denne ble overlevert Baker Hansen, som leverte brød- og konditorvarer til Slottet. Fra den dagen og frem til Kong Olav V døde i 1991, leverte Baker Hansen daglig loff laget på denne oppskriften til Slottet.

I år relanserer Baker Hansen den kongelige loffen.

– Verden er blitt vårt matbord. Heldigvis er nordmenns tilnærming til mat og kosthold er svært annerledes nå enn da Dronning Maud kom til landet. Et globalisert matfat er likevel ikke det samme som å si at man ikke skal ta vare på vår egen matkultur. Derfor er det morsomt for oss å kunne tilby et tradisjonelt produkt med sterk historie til våre kunder, sier Baker Hansen-eier og styreformann Morten Hals i en pressemelding.

Loffen vil være i salg i alle Baker Hansens utsalgssteder.

Powered by Labrador CMS