Nyheter

Konkurrerer med gammelt brød

Lag det beste produktet av daggammelt brød! Det blir en ny konkurranse under Verdens brøddag i oktober. Målet er å redusere svinn.

Publisert Sist oppdatert

ForMat-prosjektet, som arbeider for å redusere matsvinnet i Norge, utlyser en ny og spennende brødkonkurranse på Verdens Brøddag i Oslo 14.oktober. Samarbeidspartner er Brød- og konditorbransjens landsforening, BKLF.

Konkurransen heter «Nytt av daggammelt» og formålet er å lage nye, smakfulle produkter av daggamle brød som ellers ville gått i søppelkassen. Det er en realitet at bakerbransjen er en av de verste når det gjelder matkasting. Det nye produktet må lages av daggamle brød. Produktets størrelse, utforming, tilsettinger og behandlingsmåter er valgfri. Kreativitet og nytenking vektlegges spesielt. I tillegg vurderes smak, utsende og salgbarhet, skriver bakeri.net . Påmeldingsfrist er 5. oktober.

Powered by Labrador CMS