Nyheter

Larvebrød selger bedre enn forventet

Publisert Sist oppdatert

Mjølmums skulle egentlig bare selges i en testperiode ut mars, men nå ser Meny-ledelsen på muligheten for å fortsette med larvebrød.

Det melder Bakeri.

Meny og Bakehuset har fått mye oppmerksomhet for det nye larvebrødet. Bakehuset har utviklet Mjølmumsbrødet, som inneholder 2,1 prosent tørkede og malte melbillelarver – tilsvarende cirka 100 larver i hvert brød.

Den opprinnelige planen var å selge det i 22 utvalgte Meny-butikker på Østlandet i en testperiode ut måneden. Men på grunn av stor etterspørsel ble antall butikker utvidet til 32 etter kun én uke. Og nå skal Meny-ledelsen vurdere muligheten for at de butikkene som ønsker det, skal få fortsette å selge Mjølmums.

– Salget har gått bedre enn forventet. Den første uka solgte vi over 800 brød, sier kategoriansvarlig for bakeri Mari Kristine Kasbo i Meny til Bakeri.

Hun forteller at salget har holdt seg relativt stabilt utover i måneden, men noen butikker har solgt mer enn andre. Meny Bryn, Meny Nordbyveien og Meny Grønland er de butikkene som har solgt mest.

Powered by Labrador CMS