Leverandørnytt

Redaktør Ole Martin Bjørklid gleder seg over gode lesertall for Hjemmet.

Norges mest leste ukeblad

Den andre lesertallsmålingen for 2021 viser samme utvikling som målingen i mai 2021, nedgangen flater ut og flere blader har en positiv utvikling med fremgang på lesertall.

Publisert Sist oppdatert

Ukebladet Hjemmet, som i år feirer 110-årsjubileum, har en solid fremgang på 5,8 prosent, og er det suverent største ukebladet med hele 275 000 ukentlige lesere.

– Det er svært gledelig at Hjemmet kan feire 110-årsjubileum og fortsatt trone på toppen som Norges mest leste ukeblad. Hjemmets mål er å spre glede, skape engasjement, inspirere og bekrefte voksne kvinners verdier og valg. Hver eneste utgave skal gjenspeile våre tre D`er, distrikt, dugnad og drama. De siste årene har vi gjennomført en rekke tiltak for å nå nye brukere, bygge lojalitet og styrke merkevarens posisjon. Vi har satt ambisiøse mål og er stolt over å lykkes, sier redaktør i Hjemmet Ole Martin Bjørklid i en pressemelding.

I tillegg til Hjemmet fra Story House Egmont har Familien en fremgang på hele 9,9 prosent flere lesere, og Norsk Ukeblad kan vise til stabile lesertall. Til sammen leses Hjemmet, Norsk Ukeblad og Familien ukentlig av 590 000 nordmenn.

Egmonts nest største blad er Donald Duck & Co. med 262 000 ukentlige lesere og en målgruppe som favner hele familien, fra de aller yngste til eldre samlere.

Powered by Labrador CMS