Nyheter

Leverpostei

Publisert

Et annet pålegg av kjøttråvarer er alle våre gode posteier. Den runde, gule boksen er en variant, og vi har i tillegg en rekke såkalt ovnsbakte leverposteier.Leverpostei lages av svinelever, kjøtt og flesk, og spes med varm melk eller kjøttkraft. Vi har to hovedtyper av leverpostei: Den lyse spedd med melk, og den mørke hvor man tilsetter stekesjy fra ribbe eller steik. I tillegg finnes det et utall av variasjoner og blandinger av disse, tilsatt for eksempel bacon, hvitløk og rødvin.

Lun leverpostei slik danskene liker denEn annen måte å spise leverpostei på enn den vanlige på brødskiven, kan være å varme (lune) posteien opp i ovn eller mikroovn, og servere den som en forrett med en frisk salat og noen dråper eddik (balsamico), og toast eller baguetter til. Smaken kommer enda bedre til sin rett da.

Powered by Labrador CMS