Nyheter

Lofoten best i test

Klikk.no har testet hvor sunne fiskekaker i norske dagligvarebutikker er. Lofotens Grove fiskeburgere med 80% fisk fikk testens eneste seksere.

Publisert Sist oppdatert

I testen ble andel fisk, innhold av fett, salt og proteiner vurdert og sammenlignet for 17 ulike fiskekaker.

Kun to av de testede produktene ble tildelt terningkast seks. Dette var «Lofoten Grov fiskeburger 80% fisk med torsk og hyse», og «Lofoten Grov fiskeburger 80% fisk med ørret og kveite». Høyest innhold av fisk, høyt proteininnhold, og lavt innhold av salt og fett ble trukket frem som årsaker til utnevnelsen.

«Suverent næringsrike fiskekaker», konkluderer dommerpanelet om testvinnerne, og legger til at «du får det du betaler for. Mer fisk gir dyrere, sunnere og mer velsmakende fiskekaker».

– Da vi utviklet serien «Lofoten Grov fiskeburger 80% fisk», var det nettopp med mål om å lage markedets sunneste og beste fiskekaker. Salget har overgått alle forventninger, og vi føler at vi har truffet på sunnhetstrenden som rår i markedet. Å komme best ut i slike tester er med på å dokumentere sunnhetsgraden i produktene våre overfor kunden, sier Camilla Beck Sætre, Markedssjef i Lofotprodukt.

Powered by Labrador CMS