For å lese denne saken må du være abonnent

Dagligvarehandelen - nye saker på nett hver dag og 28 papiraviser i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg totalabonnement. Vi har disse tilbudene:

Dagligvarehandelen
Totalabonnement
12 mnd

4110,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Digitalabonnement
12 mnd

2850,-

KJØP

– Matkulturen vår er i stadig utvikling, men tradisjonsrettene står fortsatt sterkt i norske hjem. Sesongene har alltid preget maten vi lager. Høsten minner oss om at råvarer i sesong handler om smak, ressursbruk og stolthet, sier matfaglig rådgiver Britt Marlene Kåsin i Matprat.

Matprat har kartlagt nordmenns middagsvaner

For 7 av 10 nordmenn er middagen dagens høydepunkt, melder Matprat. En undersøkelse viser at norske tradisjoner står sterkt, og at fellesskap og norske råvarer setter preg på middagsbordet på høsten.

Publisert Sist oppdatert
Powered by Labrador CMS