Nyheter

Morgendagens kokker serverer morgendagens mat

Mat*Larm inviterer til lunsj laget av lærlinger fra Lærlingekompaniet, elever fra Norsk Restaurantskole og juniorkokker fra Geitmyra.

Publisert Sist oppdatert

Hvem skal lage maten vår i framtida? Vi har et genuint ønske om at barn og unge skal spise god og sunn mat, men vi trenger faglærte folk som skal lage den, skriver Geitmyra i en pressemelding.

Menyen med tema Morgendagens mat vil bestå av salat med and fra Holte gård, hylleblomstvinaigrette, blomster og urter samt sopp fra Hurdal og ost fra Kongsgården. Det blir også brød og smør samt bifangst med syltet remmetang og stillehavsøstersemulsjon. Dessuten blir det kje i lefse, urtemajones med urter fra Geitmyra og syltede grønnsaker, emmeris med bakverk og bær fra Bislett og lokalprodusert alkoholfri drikke.

I tillegg blir det innlegg ved Matvett, og det hele går av stabelen lørdag 26. august hos Lærlingkompaniet i Munkedamsveien i Oslo. Billetter kan kjøpes her.

Powered by Labrador CMS