Nyheter

Nettbasert HMS-kurs for kjøttbransjen

I et samarbeidsprosjekt har kjøtt- og fjørfeindustrien utviklet et nettbasert HMS-kurs.

Publisert Sist oppdatert

Kurset som bærer navnet «Trygg på jobben», ble godkjent av styringsgruppen nå i oktober. Formålet med kurset er som det heter «å bidra til at kjøtt- og fjørfeindustrien blir en tryggere og mer helsefremmende arbeidsplass». Nettkurset er ment som et tillegg til den HMS-opplæringen som blir gitt i den enkelte bedrift, og er et åpent tilbud til alle bedrifter i bransjen mot en mindre lisensavgift per bruker.

Kurset er utviklet i et tett samarbeid mellom NHO Mat og Bio, Animalia, KLF, Nortura, Grilstad og NNN. NHOs Arbeidsmiljøfond har finansiert prosjektet, mens bransjen har bidratt med egeninnsats og selv stått for det faglige innholdet.

Powered by Labrador CMS