Nyheter

Nom – nytt restaurantkonsept åpnet i Ski

Fredag åpnet Nom på Ski storsenter, som den første i landet.

Publisert Sist oppdatert

Gamle Café Opus har gjennomgått en stor ombygging og skifte av konsept. – Vi så vi manglet et litt mer moderne spisested. Ski blir piloten vår. Det er en spennende miks av folk som er her og handler. Jeg tror dette er et fint sted å prøve ut Nom. Det blir spennende å høre hva gjestene sier, sier administrerende direktør Ronny M. Gjøse i Blender, som eier Nom, til Østlandets Blad.

– Jeg føler meg veldig trygg på dette. Designet er lett, lunt og trivelig - og så serverer vi veldig god mat, sier Gjøse.

Mange vil sikkert falle for en egen vaffelmeny, der både bacon, lønnesirup, brie og fikensyltetøy hører til ingrediensene. Nyåpningen gjør også Ski storsenter til det eneste i landet med innendørs kullgrill.

«Nom – deli, dining & food to go» er navnet på det nye konseptet til Blender AS som er spesialister på serveringskonsepter på kjøpesentre og flyplasser. Blender eier blant annet velkjente kjeder som La Baguette og Café Opus. Med Nom ønsker Blender å tilby spennende kvalitetsmat til hyggelige priser, og har valgt ut Ski Storsenter som piloten til prosjektet.

– Vi har lenge hatt lyst til å satse i Ski. Mange fra Ski jobber og spiser i Oslo, og mattilbudet på Ski står ikke i stil med befolkningens preferanser. Derfor har vi valgt ut Ski som testmarked for et mer moderne serveringstilbud, forteller Ronny Gjøse. Kullgrillen er helten på kjøkkenet.

– Den spanske kvalitetsgrillen Josper, som brukes av flere av verdens beste restauranter, vil nå for første gang tas i bruk på et kjøpesenter i Norge. Etter mange år med gassgrilling er det mange som savner den gode kullsmaken. Vi går for kull, sier Gjøse.

Nom har som mål å tilby noe for enhver – enten man er i farta og kun vil kjøpe med seg noen spennende produkter hjem, eller ønsker å hvile beina og ta seg god tid til å nyte et smakfullt måltid. Lokalene er designet for å gi en behagelig lun følelse, med nordisk preg. Samtidig vil atmosfæren være tilpasset kjøpesenterdøgnet.

Blender er Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter. De utvikler og drifter attraktive spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. Blender driver i dag 33 serveringssteder på travle trafikknutepunkt som Oslo S, Bergen lufthavn, Flesland, Stavanger lufthavn, Sola, Haugesund lufthavn, Karmøy, Sandefjord lufthavn, Torp, Trondheim lufthavn, Værnes, Bodø lufthavn og ankomst enhetene på Oslo lufthavn. Blender driver 46 serveringssteder på kjøpesenter ifra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Powered by Labrador CMS