Illustrasjonsfoto: Kent Skibstad, NTB scanpix

Nyheter

Norgesmesterskap i pizza på Smak

– Norgesmesterskapet i pizza-baking vil bli avholdt på Lillestrøm i februar neste år i forbindelse med Smak-messen i februar.

Publisert Sist oppdatert

Her skal landets beste pizza-kokker møtes til en spennende konkurranse hvor kreativitet og ikke minst smak vil stå i høysetet.

Sist det ble kåret en nasjonal pizzamester, i 2014, konkurrerte alle i én klasse. Denne gang skal det konkurreres i to klasser og om en NM tittel i hver klasse.

– Tykkbunnet amerikansk pizza har i mange år vært svært populært i Norge. Nå ser vi at interessen for tynnbunnet italiensk pizza øker markant, og da er det også naturlig at vi tilpasser NM-konkurransen til det, sier Mette Løfblad fra kokkemesterlauget i Oslo i en pressemelding. Lauget er teknisk arrangør av mesterskapet.

– Det er mange entusiastiske og dyktige pizza-kokker der ute som vi håper vil bli med på NM, sier Løfblad.

– Gjennom Norgesmesterskap i pizza ønsker vi å løfte frem pizza som produkt og pizzaens utvikling, og de dyktige fagfolkene som lager dette produktet, sier prosjektleder Torill Engelberg i Smak 2017.

Powered by Labrador CMS