Hilde Klerck-Nilssen, Dinh Tran, Petter Brinchmann og Jan Arstad mottok prisen for beste stand på vegne av Nortura Proff. Vinnerne flankeres av juryformann Jørn Lie og prosjektleder for Smak 2017, Torill Engelberg. Foto: Ihne Pedersen.

Nyheter

Nortura Proff med beste stand

Det var Nortura Proff som trakk det lengste strået da Smak-messens beste stand skulle kåres.

Publisert Sist oppdatert

På en messe med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned mye arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand.

– Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen, sier juryformann Jørn Lie i en pressemelding.

Om Nortura Proffs vinnerstand, sier juryen følgende: «Den er veldig gjennomført, helhetlig og innbydende. Videre er det en åpen stand som inviterer til besøk. Stand-betjeningen var aktive, kunnskapsrike og veldig imøtekommende. Det var også imponerende å se hvordan Nortura Proff hadde lagt vekt på kompetansehevning i form av 3 – 4 seminarer pr. dag på standen».

I tillegg til Nortura Proff, ga juryen også hederlig omtale til blant andre Tine.

– Standen til Tine er innovativ og nyskapende, og den har et bra fokus på at forbruker vil ønske å tilpasse kosten etter individuelle behov, sier Lie.

– Opplegget på standen er godt planlagt og gjennomført. Det er også et høyt engasjement og nivå på de som jobber på standen. Den gir et sterkt helhetsinntrykk og oppfattes som en lys og harmonisk oase i et travelt messeområde.

Powered by Labrador CMS