Nyheter

Ny glutenfri pasta

Barilla lanserer nå glutenfri pasta i Norge. Oppskriften er basert på hvit og gul mais og ris.

Publisert Sist oppdatert

I dag antas det at 7-8 prosent av befolkningen i Norge ikke tåler gluten. Barilla ville derfor lage en pasta som kunne spises også av de med glutenintoleranse eller cøliaki.

Oppskriften er ikke tilsatt stivelse og er laget på hvit og gul mais og ris. – I kombinasjon med Barillas glutenfrie sauser og pesto kan nå også de som er glutenintolerante nyte et pastamåltid, heter det i pressemeldingen.

Barillas glutenfrie produkter er stemplet med det internasjonale symbolet for glutenfrie matvarer. Det innebærer at produktet regnes som godkjent og trygt kan spises av glutenallergikere.

Barillas glutenfrie pastasortiment består av to produkter:

  • Barilla Senza Glutine Fusilli, 400 gram.
  • Barilla Senza Glutine Spaghetti, 400 gram.
Powered by Labrador CMS