Nyheter

Ny Grandiosa til hundrelappen

Stabburet har lansert en ny Grandiosa som skal utfordre den hjemmelagde langpanne-varianten. På Rema 1000 og Kiwi koster den rett i underkant av 100 kroner.

Publisert Sist oppdatert

Den nye frossenpizzaen, Grandiosa Vår Hjemmelagde, er firkantet i formen og veier 1,2 kilo. Den har en tykk bunn med krydret tomatsaus, og toppingen består av kjøttdeig og ost. Som hjemmelaget pizza må også denne varianten stekes i langpanne.

– Grandiosa er elsket av det norske folk, men vi ser at svært mange foretrekker hjemmelaget pizza for eksempel i helgene. Grandiosa har alltid vært lettvint kosemat, men kanskje ikke like velegnet når flere skal dele en pizza. Nå tar vi et kvantesprang og kommer med Vår hjemmelagde som er noe helt annet til oss å være, sier Grandiosa-sjef Ingrid Rønneberg Næss.

– Smaken er mild slik at den skal likes av de aller fleste. Det er også rom for å pimpe opp pizzaen slik at alle får sine personlige favorittbiter, noe som er veldig vanlig når man lager sin egen pizza hjemme, sier Grandiosa-sjefen.

Til Side2.no sier hun at nyheten er dyrere sammenlignet med vanlig Grandiosa fordi det er mer fyll og mer mat. – Du får mye mat for pengene. Såpass mye at det kan mette en hel familie, og 100-lappen er ikke urimelig da.

Powered by Labrador CMS