Nyheter

Ny matspesialitet fra Røros

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Røroskake er en ny matspesialitet fra Røros. Det er Galåvolden Gård som har utviklet det nye kakeproduktet. Den har nå også fått godkjenning som norsk Spesialitet. Kaken er en type ostekake, og et ekte gårdsprodukt.? Vi kjenner ikke til at det lages noe tilsvarende produkt noe annet sted i Norge, sier Ingulf Galåen, som sammen med kona Gunn Brønnum har utviklet det nye kakeproduktet fra gården. Galåvolden Gård er fra før en velkjent leverandør av egg til hele Røros-området. Nettopp egg og melk fra egen gård inngår som hovedingredienser i Røroskake. Galåvolden Gård har da også som mål å utvikle gårdsproduksjonen videre til å bli en sentral regional leverandør av alle typer gårdsmat. røroskake blir i første omgang solgt rundt 50 steder i Røros-regionen og i spesialforretninger over hele landet.

Powered by Labrador CMS