Nyheter

Ny Nofima Mat-direktør

Styret i Nofima Mat har i dag tilsatt Camilla Røsjø som ny direktør. Røsjø kommer fra stillingen som direktør for et annet selskap i Nofima-konsernet, Nofima Marin.

Publisert Sist oppdatert

- I Camilla får vi en erfaren forsker og leder, med en spennende bakgrunn i forhold til matindustrien, sier Øyvind Fylling-Jensen, konsernsjef i Nofima, fil nofima.no. Fylling-Jensen var selv direktør for Nofima Mat tidligere, så han vet godt hva stillingen innebærer.

- Det er viktig for meg å ta fatt på nye utfordringer i Nofima, og jeg ser store muligheter for Nofima Mat i fremtiden. Det er krevende å bo i Oslo og jobbe i Tromsø – derfor gleder jeg meg nå til å ta fatt i en like spennende jobb på Ås, sier Røsjø. Det er foreløpig ikke klart når hun starter opp i sin nye jobb.

Nofima er Europas største institutt for anvendt forskning innen fiskeri-, akvakultur og matforskning. Fiskeri- og kystdepartementet er største eier. Selskapet er organisert i fire forretningsområder, hvorav Nofima Marin og Nofima Mat er de to største.

Camilla Røsjø bor i Oslo og er 47 år. Hun er utdannet ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo, og tok senere doktorgrad i fiskeernæring ved Akvaforsk. Etter at Akvaforsk ble en del av forskningskonsernet Nofima har hun vært assisterende direktør for forretningsområdet Nofima Marin, siden juni 2008 som direktør.

Powered by Labrador CMS