F.v: Nina Sundqvist - Stiftelsen Norsk Mat, Hilde Sorken - Rørosbakern, Astrid Aasen - Gangstad, Lars Utseth - Attåtnæring, Inge Nilsen, Frode Neergård, Cecilie Røli og Torun Hernes Bjerkem - alle fra Gullimunn.

Nyheter

Nye trønderske matspesialiteter

Under åpningen av Trøndersk Matfestival fikk hele fire nye trønderske matspesialiteter tildelt Spesialitetsmerket.

Publisert Sist oppdatert

På torsdag åpnet Trøndersk Matfestival på Britannia Hotel. Ifølge administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat, Nina Sundqvist, er Trøndelag det fylket med flest produkter med Spesialitetsmerket.

– Det ser ut som dere skal holde den posisjonen en stund fremover. Bare produkter i det øverste siktet i sin kategori får tildelt Spesialitet og her er Trøndelag best i klassen, sa administrerende direktør i Stiftelsen Norsk Mat, Nina Sundqvist, under åpningen av Trøndersk Matfestival.

De fire som fikk tildelt Spesialitet er:

  • Gullimunn AS
  • Surpomp fra Attåtnæring
  • Himmelsk Blå fra Gangstad Gårdsysteri
  • Knekks fra Rørosbaker´n AS
Powered by Labrador CMS