Nyheter

Nyheter fra Maarud

Publisert Sist oppdatert

Maarud kommer med en rekke nye produkter 1.september. Et av dem er Mediterranean potetgull, med smak av solmodne tomater, ristet hvitløk og en anelse basilikum. Bakgrunnen for lanseringen er internasjonalt fokus på mer sofistikerte, rike og elegante smaker. Målet er at denne nye varianten skal gi positiv utvikling innen vanlig chips-segmentet, samt legge seg som smak nummer fem i sitt segment. Det nye potetgullet kommer i 250-grams poser.Maarud kommer i tillegg med to nye varianter tortillachips; «Cool Ranch» og «Dip Salt». «Cool Ranch» er en smak bestående av friske urter og sour cream, som er en av de mest populære smakene på tortillachips i USA og England. «Dip Salt» er den originale smaken på tortillachips, og egner seg godt sammen med dip. «Cool Ranch» kommer i 150 grams poser mens «Dip Salt» lanseres i 250 grams poser.Maarud lanserer et helt nytt ferdig-dip konsept med tre ulike smaker; «Creamy paprika», «Garlic and herbs» og «Salsa». Dipene kommer i bokser på 200 gram, og kan henge på chips-stativet som tørrmiks-posene, eller settes i hylle.Maarud lanserer i disse dager også nye varianter av måltidstortillaen Old El Paso. Ny smak er «Jalapeno Cheese», som kommer i 200 grams pose. I tillegg lanseres tortilla chips med chili-smak i ny og større pose. ? Trenden går mot større poser, og siden chili er den største smaken innen tortilla chips, lanseres denne nå i 450 grams poser, sier Gry Takle Stavdal, produktsjef i Maarud.

Powered by Labrador CMS