Nyheter

Butikksjef Aina Marlene Saga (med pokal og blomst) med teamet på Kiwi Skollenborg. – Gjengen på Skollenborg er helt fantastisk, sier butikksjefen. Foto: Simen Falck Evensen, Godt sagt.

Aina driver landets beste Kiwi-butikk

Sist uke ble Kiwi Skollenborg og butikksjef Aina Marlene Saga (32) kåret til Årets Kiwi-butikk.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er fortsatt i sjokk, sier butikksjefen.

I konkurranse med nesten 700 andre Kiwi-butikker var det Kiwi Skollenborg som stakk av med den høythengende tittelen.

– Jeg kan ikke føle annet enn at det er veldig bra. Vi har fått mange fine tilbakemeldinger fra kundene, og det er gøy å få anerkjennelse for jobben vi gjør hver dag. Dette er helt rått, sier Aina.

Henger høyt

Kiwi-butikksjefen ble svært overrasket over at det var deres butikk som stakk av med pokalen.

– Da de leste opp Årets butikk, var det ikke i mine tanker at det kunne være oss. Vi var nominert til Kiwis beste regionbutikk, men Årets butikk turte vi ikke å håpe på siden det henger så høyt.

– Hvorfor tror du dere vant?

– Jeg har tenkt mye på det. Jeg ønsker å skryte av Kiwi og hvordan de arbeider og hvordan kulturen er. De satser veldig på sine ansatte. Alle som vil bli sett og ønsker en karriere i Kiwi, får muligheten. Gjengen på Skollenborg er også helt fantastisk. Mine ansatte bryr seg om hverandre, og i bunn og grunn er det folka som utgjør forskjellen. Jeg får ikke skrytt nok av dem.

– Rollemodell

Kiwi-butikkene vurderes ut fra en rekke kriterier, som kundetilfredshet, fornøyde medarbeidere og omsetningsvekst. Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy sier at butikksjefen har svært god kontroll på både butikken og medarbeiderne, scorer høyt på alle medarbeiderundersøkelser hvert eneste år og er høyt verdsatt av både kolleger og kunder.

– Aina er en rollemodell i Kiwi som er ekstremt god på drift, har høye ambisjoner, god kostnadsstyring og skaper en fantastisk kultur både i butikken og i systemet generelt. Vinneren er flink til å dele erfaringer med butikksjefkolleger og sier aldri nei til å hjelpe andre, sier Bjørkøy i en pressemelding.

Kiwi-butikksjefen lover at prisen skal feires ordentlig sammen med alle medarbeiderne.

– Vi har vunnet en tur som vi gleder oss til. Jeg lover også en stor feiring så fort det lar seg gjøre. Når samfunnet åpner mer opp, skal vi ut og feire.

Powered by Labrador CMS