Nyheter

Fredag vant en mann en million kroner i Pantelotteriet på Rema 1000 Klepp i Rogaland.

Gjenstår tre milliongevinster

Nåværende trekning i Pantelotteriet går mot slutten, samtidig som det sist uke var fire milliongevinster igjen i potten. Rett før helgen gikk den første gevinsten og nå gjenstår tre milliongevinster.

Publisert Sist oppdatert

Fredag vant en mann én million kroner i Pantelotteriet på Rema 1000 Klepp i Rogaland.

– Jeg ble helt skjelven, sier mannen i 50-årene, som ønsker å være anonym.

Tilfeldigheter har medført at det fortsatt er flere milliongevinster igjen i den nåværende premiepotten. Nå er det altså tre personer som vil bli pantemillionær i løpet av de neste par ukene, skriver Pantelotteriet i en pressemelding. Når disse premiene er vunnet, begynner en ny trekning automatisk, med nye vinnersjanser.

Les også: Venter fire pantemillionærer i november

– Det kan sammenlignes med et kakelotteri, hvor det begynner å bli tomt i loddbøtta. Samtidig er det mange kaker igjen på bordet, men i denne forbindelse er det altså snakk om milliongevinster, ikke kaker, sier daglig leder Gaute Langdal i Pantelotteriet i en melding.

Pantelotteriet er satt opp slik at en trekningsrunde har en omsetning på 200 millioner kroner. Hver runde inkluderer tolv milliongevinster og en rekke mindre gevinster. Premiene trekkes helt tilfeldig og er ikke fordelt jevnt utover.

– I tillegg til de tre milliongevinstene som gjenstår i denne trekningsrunden, er det også fortsatt 16 10.000 kronersgevinster. Jo flere som deltar i lotteriet, desto raskere når man slutten på trekningsrunden, og vi forventer at de siste tre millionærene vil vinne innen to uker, sier Langdal.

Med den ferske pantemillionæren i Rogaland, er det så langt i år 16 personer som har blitt pantemillionær.

Powered by Labrador CMS