Mattias Ullholm, direktør i Nordic Snus AB

Mer billig-snus i butikkene

Nordic Snus lanserer tre nye snusevarianter i LD-serien i norske kiosker og dagligvarebutikker. Alle med en veiledende utsalgspris på 49,90.

En undersøkelse gjennomført av Ipsos på vegne av Nordic Snus, viser at 35 prosent av de spurte mennene og 41 prosent av de spurte kvinnene vil kutte ut snushandlingen i Sverige dersom snusen i Norge ikke kostet mer enn 49,90. 

Mattias Ullholm, direktør i Nordic Snus AB, sier selskapet fortsetter å tilgjengeliggjøre rimelig snus i en tid hvor norske forbrukeres handlekraft er kraftig redusert som følge av høyere levekostnader – i tillegg til at særavgiften på snus er økt med 4,3 prosent.

– Den veiledende prisen på LD-snus fortsetter som i fjor å være på 49,90 per boks. Dette er den eneste svenskproduserte kvalitetssnusen i Norge som prismessig kan konkurrere med grensehandelen, fremholder han.

LD er ifølge leverandøren det tredje mest populære merket i nettbutikker som selger snus i Norge. 

Det mest populære produktet på nett er LD No11 White Slim Smooth Blue S4, mens LD No9 White Slim Porsjon S3 er det mest populære produktet solgt i tradisjonelle butikker. 

Det er også knyttet forventninger til et annet produkt som nå lanseres på det norske markedet – LD Whiskey. Også kjent som LD no353 som en hyllest til Irland ettersom det er landets landskode. Dette er et produkt som har vært begrenset tilgjengelig på det svenske markedet, og som nå blir en del av det faste sortimentet på grunn av smakens popularitet.

– Tilbakemeldingene fra kundene i Sverige på LD Whiskey er at de fikk mye for pengene, og at snusen har en interessant smak. 75 prosent av eksisterende kunder likte produktet, og 66 prosent sier de vil kjøpe det igjen. Snusen blir tilgjengelig på det norske markedet i mai til en veiledende pris på 49,90, sier Mattias Ullholm.

To andre nye LD-varianter ble tilgjengelige på det norske markedet allerede i uke 5, LD No14 White Slim Ume og LD N 

LD-serien er frivillig listet og tilgjengelig hos Bunnpris, Joker, Spar, Deli De Luca, Esso, Meny, Mix og Rema 1000.

Powered by Labrador CMS