Nyheter

Butikksjef Marvin Mutangara sammen med Binu Kumari og Anja Haakonsen foran panteautomaten der alt skjedde. Foto: Extra

Skulle kjøpe fredagstaco – vant en million

Marvin Mutangara på Extra Lervig hadde hatt stillingen som butikksjef én dag da en kvinne vant milliongevinst i Pantelotteriet i butikken hans. Midt i februar fikk en annen fersk butikksjef i Extra en tilsvarende opplevelse.

Publisert Sist oppdatert

Kvinnen fra Stavanger skulle på Extra Lervig for å kjøpe fredagstaco og pante noen flasker. Hun leverte pant for 53 kroner. Rett før hun skulle pante sendte hun beskjed til samboeren sin. «Nå skal jeg pante flasker. Du får krysse fingrene». Så trykket hun på Røde Kors-knappen. Synet av de seks nullene satte henne helt ut.

Deler gevinsten i to

– Vi pleier som regel å pante sammen, men denne gangen var samboeren min på jobbreise. Og vi trykker alltid på Røde Kors-knappen for å delta i Pantelotteriet, forteller hun. Svaret fra samboeren kom samtidig med en fanfare fra panteautomaten.
– Da jeg så hva som sto på lappen dunket hjertet mitt fortere enn det noensinne har gjort. Vi har snakket om dette i mange år, at vi kunne trengt å vinne en million i Pantelotteriet. Og så vinner jeg fader’nmeg, forteller den heldige vinneren, som ønsker å være anonym.

Kvinnen fikk handlet inn til taco-middagen og unnet seg en ekstra dyr juice. På kvelden feiret hun med taco for én, mens samboeren fortsatt var på reise. Hun har en idé om hva pengene skal brukes til.
– Vi har en avtale om å dele alt hvis vi noen gang skulle vinne noe. Nå skal vi bruke millionen til å kjøpe oss et sted å bo sammen. Nå bor vi i min lille leilighet, og vi trenger virkelig noe større. Og så skal vi reise, gjerne lagt unna, forteller kvinnen.

Lykken kom til butikken

Marvin Mutangara på Coop Extra Lervig hadde hatt stillingen som butikksjef én dag da kvinnen fikk milliongevinsten i butikken hans.
– Dette var magisk og helt utrolig. Jeg tar over butikken og så skjer dette samme dagen. Det må være et godt tegn, og bety at lykken har kommet til butikken vår, sier Mutangara, som har jobbet som assisterende butikksjef på Extra Lervig siden august.
– Vi fikk ikke møtt vinneren, men vi gratulerer så mye. Alle her er kjempeglade i Pantelotteriet, og setter stor pris på at mange kommer hit for å både pante og delta i lotteriet, sier den ferske butikksjefen.

Aldri trodd

I midten av februar var det også en annen fersk Extra-butikksjef som fikk en tilsvarende overraskelse. Da vant en kunde milliongevinsten på Extra Rissa nær Trondheim.

– Dette var veldig moro å få være med på. Jeg har bare vært butikksjef her i litt over en uke, og hadde aldri trodd at jeg skulle få oppleve dette her i vår butikk. Jeg møtte pantemillionæren rett etter at han hadde vunnet, og han var både glad og skjelven. Så det er bare å gratulere så mye fra alle oss her, sier butikksjef Elham Javad, som nylig flyttet fra Oslo til Rissa for å bli sjef for Extra-butikken.
– Dette er jo en stor ting for en liten bygd som vår, hvor alle kjenner alle. Jeg håper vinneren virkelig får glede av alle disse pengene, sier Javad.

­

Powered by Labrador CMS