Nyheter

Ringnes starter produksjonen sin allerede i kveld. Foto: Fredrik Varfjell | NTB

Streiken er over: Ringnes starter produksjonen torsdag kveld

Ringnes er et av flere bryggerier som har vært rammet av streiken. Allerede torsdag kveld regnet de med å starte produksjonen opp igjen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har ikke oversikt over hvor mye som har vært solgt, men alle som har vært i butikkene, har sett det har begynt å tynnes ut med både øl og brus, sier kommunikasjonssjef Nicolay Bruusgaard i Ringnes til NTB.

Kaller inn ansatte

Bruusgaard sier at da produksjonen ble stanset på mandag morgen klokka 6, så ble også all utkjøring av varer stanset.

– Nå planlegger vi oppstart av produksjonen igjen allerede i kveld og er i gang med å kalle inn ansatte. Det vil ta noen timer før produksjonen er i gang igjen, men vi er veldig glade for å kunne starte produksjonen av øl og brus igjen, sier Bruusgaard.

Usikkert hos Hansa

Leder for kommunikasjon og bærekraft i Hansa, Stina Kildedal-Johannessen, sier til NTB at de ikke kan svare på når deres produksjon starter igjen.

– Vi blir nødt til å se på bemanningen først, men vil sette i gang så fort som mulig. Vi synes det er en veldig gledelig nyhet at våre medarbeidere nå kan komme tilbake på jobb igjen, slik at vi kan levere varer til de fine dagene som vi har foran oss.

Heller ikke Hansa har tall på hvordan streiken har påvirket deres varelevering.

– Vi har prøvd å fordele de varene vi har hatt mulighet til å sende ut, slik at ingen, verken serveringssteder eller restauranter, har gått tomme.

Powered by Labrador CMS