Nyheter

Nytt blad om hverdagsmat

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

I midten av november kom første nummer av bladet Spis Bedre. Magasinet, som utgis av Bonniers, skal vise nordmenn hvordan de kan bli flinkere til å lage velsmakende mat hver dag.

Spis Bedre henvender seg til vanlige folk som ønsker å lage velsmakende mat både til hverdags og fest. Filosofien bak bladet er at god mat ikke trenger å være dyr, vanskelig eller tidkrevende.

Et nummer av Spis Bedre inneholder Kokkeskolen, nyheter om råvarer, kokebøker og ting til kjøkkenet, ekspertpanel som svarer på spørsmål, mer enn 80 matoppskrifter og mye mer. Bladet kommer ut én gang i måneden.

Powered by Labrador CMS