Nyheter

Orkla bygger muskler

I møte med et stadig tøffere matmarked investerer Orkla Foods Elverum 
100 millioner kroner på nybygg og 
kompetanseheving, skriver Nationen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi bygger trolig Norges mest spennende og moderne næringsmiddelanlegg og samler et bredt kompetansemiljø, sier fabrikksjef ved Orkla Foods Elverum Lars Tore Ramsberg til Nationen.

– Vi kan ikke regne med at konkurransen blir mindre, så investeringene på 100 millioner her i Elverum er en strategi for å møte framtidens stadig økende krav, sier kommunikasjonsdirektør Dag Olav Stokken.

Orkla Foods Elverum skal fortsette å produsere Toro ferdigretter, men skal fra februar 2016 produsere Denja salater, tidligere laget i Larvik, og fra august 2016 produsere Nora syltetøy, tidligere produsert i Brumunddal. Hermetikkproduksjon flyttes fra Elverum til Fredrikstad.

Planen er å øke fra 78 ansatte til 100 ansatte i august 2016, skriver Nationen.

Powered by Labrador CMS