Nyheter

Påmelding til NM i Kjøttprodukter 2021 er åpnet

Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av julemat, pålegg, kaker, steker og ferdigmat.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Kjøttbransjen på sine nettsider.

KLF har åpnet påmeldingen til NM i Kjøttprodukter 2021. I konkurransen kåres det norgesmestere, gull-, sølv og bronsevinnere, spesialpris for Økologisk og eventuelt egne priser/premier fra samarbeidspartnere og skolekonkurranse i medisterkakeklassen.

Viktige datoer:

  • Påmelding til konkurransen 19. august til 14. september
  • Innsending/innlevering av produkter 11. til 12. oktober
  • Bedømming 13. til 15. oktober
  • Påmeldingsfrist kåringsarrangement 29. oktober
  • Kåringsarrangement 11. november

Meld deg på her.

Powered by Labrador CMS