Nyheter

Pers, Leiv Vidar og Finsbråten

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Pers Kjøkken, Leiv Vidar og Finsbråten lager den beste julematen i landet. - Helt perfekt, sier hoveddommer Bjørn Tore Teigen om pinnekjøttet fra Pers Kjøkken. Teigen ser en tydelig heving av nivået på pinnekjøtt.

I påleggsklassen var det okserull fra Leiv Vidar Slakteforretning som sikret seg NM-tittelen og som imponerte dommerne. - Den var et rent håndverksarbeid. Det så ut som en syerske hadde sydd den sammen, og den hadde en perfekt smak og konsistens, skryter Teigen.

Den tredje juletittelen gikk til Finsbråten for den grovhakkede julepølsen deres. - Saftig, godt sammensatt og riktig krydret, ifølge Teigen.

Powered by Labrador CMS