Produktnytt

Toppsnittet pølsebrød fra Coop vil snart være mathistorie.

Coop snur pølsebrødsnittet

Coop lanserte toppskåret pølsebrød i 2019. Nyvinningen var basert på tester blant forbrukere og erfaringer fra profesjonelle pølsemakere.

Publisert Sist oppdatert

– Nordmenn spiser en halv milliard pølser årlig, og det har blitt en god variasjon i hyllene i både type og smak på pølsene. Når det kommer til brød eller lompe, er vi mer tradisjonelle. Tanken var å sørge for en stødigere servering av pølser med topping. Derfor lanserte vi toppskåret brød, i tillegg til at tradisjonelt sideskåret også var tilgjengelig. Nå innser vi at den førstnevnte varianten ikke har slått tilstrekkelig an hos flertallet av pølse-folket, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonssjef i Coop Norge i en pressemelding.

Han melder at Coops eiere, kundene, har vært engasjerte og gitt tydelig tilbakemelding om at sidesnitt er å foretrekke. Toppsnittet pølsebrød fra Coop, som vist på bildet, er dermed mathistorie når de siste posene er solgt ut.

Powered by Labrador CMS