To av disse protein-is-variantene er nå å finne i norske butikker.

Nyheter

Protein-is

Publisert Sist oppdatert
Q-meieriene har også kastet seg inn i iskrembransjen med Skyr-baserte varianter. Disse har også mye proteiner og lite fett og sukker - og er utviklet etter ønske fra forbrukere.

Nå har protein-trenden også nådd isdisken. Denne våren lanseres både Skyr is fra Q-meieriene og Propud Ice Cream fra Njie og Multibev.

Njies proteinpuddinger og proteinmilkshake har vært en salgssuksess. Nå er protein-isen her i form av Njie Propud Ice Cream.
– Vår forretningsidé er å gjøre det litt lettere for folk å leve et aktivt og sunt liv uten å gå på kompromiss med god smak. Vi har hatt stor suksess med proteinpuddinger, og nå ser vi frem til en spennende sesong med isen, sier Assan Njie, grunnlegger og adm. direktør i Njie Foods AB i en pressemelding.

Nyheten kommer til Norge i to smaker; Chocolate Swirl og Salty Caramel. De har begge lavt sukkerinnhold, er laktosefrie og har høyt proteininnhold. Smaken er utviklet etter ønsker fra forbrukerne. Det er Multibev som selger og distribuerer Propud i Norge.

– Skyr is er en av de mest likte ideene Q har mottatt fra forbrukerne, fortalte Q-sjef Bent Myrdahl i Dagligvarehandelens papirutgave forleden. Han ser det som en stor utfordring å ta steget inn i iskrembransjen, men har ambisjoner om å ta hele 10 prosent av iskrem-markedet.

Skyr is i tre varianter – to begere og en 6-pakk med pinneis – er nå å finne i iskremdiskene hos Extra, Obs, Coop Mega og Rema 1000.

Powered by Labrador CMS