Nyheter

Prøver pepperoni

Nordmenn spiser italiensk som aldri før. Hva er da mer naturlig enn pepperoni-smak på potetgullet? Maarud lanserer Potetgull Pepperoni, der smaken av pepperoni-pølse kombineres med chili.

Publisert

Maarud har testet en rekke forskjellige smaker før produsenten falt ned på pepperoni som den nye varianten. Marketingsjef Ola Authén understreker at nye smaker med tilhørende aktivitet alltid skaper liv. Men han tør ikke håper på at pepperoni danker ut de mest populære smakene ? salt, paprika og salt/pepper.? Den norske forbrukeren er relativt konservativ, understreker Authén.«Vanlig chips» er klart størst på det norske snacks-markedet. Volumet har økt med 4,2 prosent det siste året, verdien enda mer ? og Authén håper nylanseringen skal gjøre at chipsen holder stand. Det siste året har maischips, popcorn og nøtter økt enda mer enn den vanlige chipsen, mens sticks og «ekspanderende produkter» ? altså skruer ? går mest tilbake.Ellers har Sørlandschips økt markedsandelen fra rundt to til over tre prosent etter intensiv markedsvøring i vår, viser tallene fra ACNielsen.

Powered by Labrador CMS