Produktnytt

Ritzkjeksen blir sunnere

Fra nyåret endres Ritzkjeksen slik at den blir basert på solsikkeolje. Dette vil redusere andelen mettet fett med hele 80 prosent. Kjeksen blir sunnere, men smaken er den samme.

Publisert Sist oppdatert

– Mondelēz International jobber kontinuerlig med å gjøre produktene våre best mulig. Vi har over lang tid arbeidet med å redusere andel mettet fett i Ritzkjeksen. Fra tidlig neste år erstatter vi palmeolje med solsikkeolje noe som gjør at hele Norges favorittkjeks blir langt sunnere. Samtidig bevarer vi den gode smaken og konsistensen som har gjort Ritz til den populære kjeksen den er, sier Anette Tveitan Einarsen i Mondelēz International.

I løpet av et år blir det solgt omtrent 4,5 millioner pakker Ritz. Det tilsvarer nesten en boks per innbygger. Endringen i Ritzkjeksen vil skje fra tidlig neste år. Etter denne endringen vil alle de salte kjeksene som Mondelēz International selger i Norge, være basert på solsikkeolje.

Powered by Labrador CMS