Nyheter

SE OPP FOR Sjokolade med bacon-smak

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Nye smaker i sjokoladeprodukter har vært en aktiv del av markedet de siste årene, med nye tilsetninger som for eksempel chili for å gi en ny opplevelse. Nå kan bacon legges til listen over uvanlige ingredienser. Ny i USA fra Vosges Haut-Chocolat er Mo's Bacon Bar; en sjokolade med 42 prosent kakao, epletre-røkt bacon, oretre-røkt salt og melkesjokolade.

Kjøttbasert smak er ikke spesielt vanlig i søte produkter, men er et ny retning for produsenter som ser etter en alternativ smaksmiks. Bacon og sjokolade er kanskje ikke noen instinktiv fullklaff, men dette er en kategori som kan nytes i smaking på samme måte som vin.

Powered by Labrador CMS