Nyheter

Sjømatvekst i Rema 1000

– Vi har hatt en veldig god sjømatsommer med en økning på 20 prosent, sier kommunikasjonssjef Marianne Moen ved Rema 1000 til Kyst.no.

Publisert Sist oppdatert

– Fileterte og skinnfrie fiskefileter som er enkle å tilberede har gjort at flere og flere av våre kunder velger fisk til familiemiddagen, sier Moen til Kyst.no.

Sjømatnyheter som marinerte og grillklare fiskestykker i aluminiumsform har vært en stor suksess for kjeden denne sommeren.

– Totalt så langt i år har vi hatt en økning på cirka 20 prosent. Det har vært mest fokus på laks fra Godehav, torsk, og vår «Raskt & Enkelt-serie» som har gjort det å lage fiskemåltider svært lettvint, sier Moen til Kyst.no.

Sushisalget til kjeden vokser også jevnt, og har så langt en vekst på 5 prosent, opplyser selskapet.

Powered by Labrador CMS