Nyheter

Slår sammen opplysningskontor

Opplysningskontoret for kjøtt slås sammen med Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt. Det gir en besparelse på tre millioner kroner årlig.

Publisert Sist oppdatert

– Hele beslutningen innebærer et ønske om å effektivisere, ved at vi får én administrasjon og ett kontor. Men først og fremst vil vi øke effekten av markedstrykket, både på pressesiden og på annen kommunikasjon. Vi vil få èn avsender og høyere effekt ut av hver krone vi bruker, sier direktør ved Opplysningskontoret for kjøtt, Anne Marie Halsan til Bondebladet.

Hva det nye kontoret skal hete er ennå ikke bestemt. Navnet blir sannsynligvis klart ved juletider. De to organisasjonene skal imidlertid fortsette å jobbe hver for seg det første året. – Vi skal være operasjonelt samkjørt fra 1. januar 2011, sier Halsan.

Sammenslåingen medfører at antall medarbeidere reduseres fra 20 til 18, skriver Bondebladet.

Powered by Labrador CMS