Nyheter

Snart NM i Julemat

Neste uke vil juryen smake seg frem til hvem som lager Norges beste pinnekjøtt, de beste medisterkaka og hvilken tradisjonsrike og ofte lokale julepølse som er best.

Publisert Sist oppdatert

Norgesmesterskapet i kjøttprodukter 2015 står for døren. Over tre dager neste uke skal juryen smake seg frem til Norges beste julemat. Bedømmingen foregår onsdag 28. Til fredag 30. oktober i Oslo.

I år er det 400 produkter påmeldt for bedømming og det er spesielt fokus på julemat og pålegg. For kjøttbransjen er dette det viktigste arrangementet for smakstesting. Handelen har også fått øynene opp for kåringen. Et kvalitetsstempel som gull i NM løftes frem i forhandlinger, produktkataloger, markedsføring, og i butikkene i møte med kundene, melder arrangøren.

Juryen består i år av 17 svært erfarne fagfolk. Hoveddommer er Mette Juberg (KLF)

12. november er det prisutdelingen, og først da blir det kjent hvem som stikker av med seieren i de ulike kategoriene.

Powered by Labrador CMS