Nyheter

Snurring 60 år

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Turmaten Snurring er 60 år. Hvert år selges nesten en halv million bokser, og salget er særlig høyt nå om sommeren. Det tok for alvor av med en skje tomatpuré i 1957. Inntil da hadde turmaten sett litt grå og kjedelig ut, og få ville kjøpe den.

- Den kosmetiske operasjonen ble en suksess, og fortsatt produseres Snurring etter oppskriften fra 1957, sier kvalitetsansvarlig Arild Sand hos Terina Namsos.

Snurring består av svinekjøtt, flesk, erter og ris, samt altså en god dash tomatpuré, og en hemmelig krydderblanding. En dag hver måned er satt av til snurringproduksjon ved fabrikken i Namsos.

Powered by Labrador CMS