Nyheter

Sørlandets første Spesialitet

Sørlandet har med Jens Eide fått sin første Spesialitet-godkjente produsent. Flere av produktene vil i løpet av 2011 bli tilgjengelig på Østlandet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er en kvalitetsbedrift som alltid har satt kvalitet i høysete. Spesialitet-merket forsterker det vi står for, sier Jens Eide i forbindelse med at han fikk overrakt Spesialitet-diplomene under Årsmøtet til Agder Matforum.

Jens Eide har fått Spesialitet-diplomet for følgende produkter: Økologisk lammepølse, Chillipølse, Elgbratwürst, Flatskinke (Benfri, både røykt og urøykt), Pinnekjøtt og Viltpaté/Hjortpaté.

Flere av de Spesialitet-godkjente produktene skal i løpet av 2011 bli tilgjengelig på Østlandet. – Vi har ikke alle avtale med kjeder og utsalgssteder helt på plass, men jeg er sikker på at våre produkter er å få kjøpt i visse utvalgte butikker på Østlandsområdet i løpet av 2011.

– Vi er veldig glade og stolte for at Jens Eide blir den første produsenten som kan pryde sine produkter med Spesialitet-merket. Drivkraften i familiebedriften har siden oppstarten vært kvalitet og det omdømmet bedriften har opparbeidet på Sørlandet er imponerende, sier markedsdirektør Marit Jerven i KSL Matmerk.

Powered by Labrador CMS