Nyheter

Sushi på Rema 1000

Syv Rema 1000-butikker i Trondheim får daglige leveranser av sushi fra Bryggen Asia Cooking. Nå vurderer kjeden å rulle ut sushisatsingen til alle Rema-butikker i Trøndelag.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har holdt på med dagligvarer i 18 år, men aldri har jeg opplevd noe tilsvarende som dette. Sushi har vært en suksess uten sidestykke, sier kjøpmann Willy Sivertsvik på Rema 1000 Portalen (Nedre Elvehavn) til Adresseavisen.

Han tok inn de første eskene med dagsfersk sushi 3. september. Nå kjøper 3 prosent av kundene hans sushi, og antallet er økende. – Det er unikt for et nytt produkt, og det har skjedd helt uten markedsføring, sier kjøpmannen til Adresseavisen.

Sushi har også ført til økt salg av tilleggsprodukter som soyasaus. I tillegg til Portalen har Rema-butikkene på Rosenborg.Torvet, Olav Tryggvasons gate, Lade, Moholt og Bromstad kastet seg på den nye trendy bølgen.

Thor-Egil Husby fra regionskontoret til Rema 1000 Midt-Norge sier til Adresseavisen at kjeden vurderer å rulle sushisatsingen ut til alle Rema-butikkene i Nord-Trøndelag og Sør-Trøndelag i løpet av oktober. Planen er å distribuere sushiproduktene sammen med Mesterbakeren som har daglige leveranser til butikkene.

– Dette er «nye» Rema. Det er i den retningen vi går nå, at vi prøver ut produkter som tidligere bare har vært på supermarkeder, sier Husby til avisen.

Leverandøren Bryggen Asian Cooking er ny i dagligvarebransjen. Selskapet eies av Trond Kolstad, en av Trondheims mest kjente kokker. Han driver blant annet restauranten Chablis og Asian Cooking.

Powered by Labrador CMS