Nyheter

Te i hvitt, rødt og gull

På et møte med Ica og Norgesgruppen i dag orienterte tilsynet om at innkjøpsavtalen mellom Coop og Rema 1000 blir en del av vurderingsgrunnlaget. Avgjørelsen utsettes dermed med nesten to måneder.

Publisert Sist oppdatert

Lipton lanserer tre nye te-varianter på det norske markedet; White tea, Red tea og Gold tea.

Hvit te produseres få steder i verden, det er få avlinger hvert år og teen skal gjennom en spesiell prosess som i følge produsenten gjør dette til en sjelden og prestisjefylt te. Den håndplukkes noen få dager om våren, knoppene blir plukket før de har åpnet seg helt, og de har et tynt hvit dunteppe på seg, derav navnet White tea.

Etter plukking blir den hvite teen behandlet med en sterk luftstrøm som brukes for å tørke knoppene, deretter blir de tørket i solen så i

, skyggen, for til slutt å få en natt på å bli kjølt ned før de blir sortert. Prosessen resulterer i et tørket, sølvaktig teblad, som teekspertene fremhever som den mest delikate og dyrebare te i verden.

Lipton White Tea smaker lett og friskt, som en mer eksklusiv utgave av en grønn te. Lipton lanserer også Red Tea og Gold Tea nå i vinter. Red tea er en blanding av svart te og den sørafrikanske teplanten rooibos. Lipton Red Tea er søt og krydret på samme tid. Den søte smaken kommer fra vanilje og hibiscus.

Lipton Gold Tea er laget av et utvalg sorte teer fra Asia, og er smaksatt med en honning, bergamott, vanilje og kanel.

Både Gold, Red og White tea er pakket i tepose med pyramideformat. Pyramideposen er designet slik at vannet slipper lettere inn fra alle sider, samtidig som den gir plass til lange teblader.

Powered by Labrador CMS