Nyheter

Vaffeldobling på Esso

Esso melder om rekordsalg av vafler denne vinteren. Omsetningen er doblet i forhold til i fjor.

Publisert Sist oppdatert

Vafler er en viktig del av matkonseptet 100 % Veimat, og det er tydelig at vafler er noe folk ønsker seg på veien. I tillegg er de ferdigstekte vaflene en vare som er enkel å håndtere og som lukter godt og skaper god stemning på Esso-stasjonene, sier kjedesjef Hans-Petter Halmrast i Nortura Proff.

– De har slått veldig godt an over hele landet. Salget har økt måned for måned siden vi lanserte tilbudet for to års tid siden, sier Stine Solheim, leder for butikkavdelingen i Esso Norge.

På Norturas vaffelfabrikk på Revetal går vaffelpressa for fullt.

– Denne vinteren har vi i snitt solgt cirka 7 500 kg vafler i uka, noe som tilsvarer 110 000 vaffelplater. Hittil i år har vi økt salget med 13 prosent så vaffelhjertene våre har virkelig slått an, sier fabrikksjef på Nortura Eggprodukter, Thomas Lagarhus.

Fabrikksjefen gleder seg over at fabrikken på Revetal er blitt en suksess etter at de i 2007 investerte i Europas mest moderne vaffelpresse. Her stekes og fryses vaflene før de blir sendt ut til kantiner, kiosker og bensinstasjoner rundt om i landet.

Powered by Labrador CMS