Nyheter

Vil ha Vår på fransk luksushotell

Kjøkkensjef Eric Briffard på Four Season i Paris vil servere den norske gourmetfruktmosten Vår fra Tine til gjestene sine.

Publisert Sist oppdatert

Kontakten til luksushotellet oppsto gjennom Salma som allerede har bygget opp en solid posisjon i Frankrike. Henvendelsen fra luksushotellet Four Seasons Georg V, er bare en av mange, men den konkrete interessen overrasket utviklingssjef Asbjørn Tandberg i Fellesjuice.

– Vi vet vi har et unikt produkt, men vi var her først og fremst bare for å undersøke hvordan Vår, som er alkoholfrie fruktmoster og som er utviklet til å passe til mat, ville bli mottatt smaksmessig i Frankrike, sier han i en pressemelding.

– Assosiasjonene de aller fleste får henter de fra vinverdenen. De snakket om sødme, syre og fylde. Det er interessant at det faller franskmennene så naturlig å snakke om Vår som om det var vin: hvilken mat den passer til og med hvilken temperatur den burde serveres.

Som et ledd i uttestingen av fruktmosten, ble Vår tatt med direkte til Bocuse-restauranten L`Ouest hvor kokkene tok seg tid til å prøvesmake.

Powered by Labrador CMS