Meny og Too Good To Go skal kåre årets beste resteoppskrift. Vinneren vil motta et gavekort på 5000 kroner fra Meny og et års forbruk av Too Good To Go.

Nyheter

Vil kåre årets beste resteoppskrift

Meny og Too Good To Go skal sammen kåre årets beste resteoppskrift.

Publisert Sist oppdatert

– Matsvinn er et stort miljøproblem. I Norge kaster vi årlig 450.000 tonn mat om vi ser på hele verdikjeden, så vi må generelt bli flinkere til å bruke opp all maten, også hjemme. Vi håper en slik konkurranse både bidrar til økt bevisstgjøring, men ikke minst inspirerer flere til å bruke råvarer på nye måter, sier bærekraftansvarlig Kenneth Skauge i Meny.

Dommerne som skal plukke ut den beste oppskriften er Mette Nygård Havre fra Spis opp maten, forfatter Hanne Lene Dahlgren, Johan Ingemarsson fra Too Good To Go og Roar Sjåvåg fra Meny-lauget.

– Etter to dager hadde vi fått inn over 200 oppskrifter. Så det er tydeligvis veldig populært, sier Skauge.

Vinneren vil motta et gavekort på 5000 kroner fra Meny og et års forbruk av Too Good To Go. Fristen for å delta gikk ut 15. august.

Powered by Labrador CMS