Nyheter

Vil sikre fersk fisk hver dag

Domstein Sjømat har reetablert sitt nettverket av distribusjonsplattformer for fersk sjømat over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi skal levere fersk fisk fra lokale fiskere og fiskemottak når det er mulig. Men fordi tilgangen varierer med sesonger og værforhold, skal vi bruke nettverket vårt på kysten til å sikre at alle deler av landet får fersk fisk hver dag, sier sier adm. direktør Rolf Domstein.

En reetablering av det landsdekkende distribusjonsapparatet er resultatet av at Domstein Sjømat for kort tid siden tok over sjømatleverandøren Enghav. Domstein som har hovedkontor i Måløy, har nå også avdelinger i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger, Kristiansand og Oslo.

I Oslo er det etablert et samarbeid med Fiskecentralen. Produksjonen og distribusjonen i Østlandsområdet vil derfor i løpet av vinteren bli flyttet fra Kjeller til Fiskehallen i Oslo.

Domstein har også to fabrikker i Sverige og er en betydelig leverandør av kjølt og fryst sjømat i de nordiske markedene. Konsernet har også eierinteresser i fiskebåtrederiet Ervik Havfiske og fiskeeksportøren Nordic Group.

– Vi har satt oss ambisiøse mål for det norske sjømatmarkedet, og de skal sørge for at vi når, sier Rolf Domstein, som understreker at i den nye strategien ligger et grunnleggende fokus på bærekraftighet i verdikjeden.

Powered by Labrador CMS