Nyheter

Lekkert og fristende hos Coop Mega Verdal!

Grillvinnere fra Meny og Mega i juli

Vinnere i Dagligvarehandelens Grillkonkurranse for juli ble Meny Rona og Coop Mega Verdal, begge i klassen for kombinasjon av ferskvareavdeling og grilltilbehør.

Publisert Sist oppdatert

Av Pål H. Christiansen

I Juli måned har mange butikker vært litt i sommerdvale, men Meny Rona i Kristiansand og Coop Mega Verdal har vist skikkelig grillglede med bugnende kjøttdisker, sameksponeringer, smaksprøver, grilltips og blide ansatte på bildene som ble delt på facebookgruppen til Dagligvarehandelens Grillkonkurranse.

– Da det var for liten deltakelse blant butikker med rene grilltorg til å kåre en vinner der, valgte vi å heller gi to førstepremier til grillbutikker med ferskvarefokus, forklarer redaktør og jurymedlem Are Knudsen i Dagligvarehandelen.

Grillglede til siste slutt

– Meny Rona har i hele juli pøset på med bilder av nydelig og ferskt kjøtt til grilling. De viser grillglede med spennende kryddervariasjoner, spesialpølser og sjømat i mange former. De ferskvareansatte på Meny Rona gikk inn i finalehelgen med flotte selfier av de ansatte, blide ansikter og en siste beskjed om de fortsatt var med i konkurransen. En velfortjent vinner, sier jurymedlem Daniel Barry i Haugen-Gruppen.

–- Coop Mega Verdal viser seg unike på egne håndskrevne plakater, fristende smaksprøver, ferskt hvalkjøtt, hjemmelagde grillbrett med fersk grønnsaker og flotte sameksponeringer rundt i butikken. Butikkens ansatte viser stor kreativitet. Coop Mega Verdal viste også styrke i juni, men er nå vinner av Dagligvarehandelens Grillkonkurranse i juli, sier Are Knudsen.

– Vi gratulerer vinnerbutikkene, som vil bli kontaktet for nærmere avtale om gjennomføring av premien – en matinspirasjonskveld for opptil 15 medarbeidere. Vi takker de mange butikkene som har lagt inn flotte grilleksponeringsbilder på facebookgruppen og delt sin grillglede med andre butikker i hele sommer uten å nå helt til topps. Vi håper det kan bli nye muligheter til neste grillsesong, legger Knudsen til.

Striglede disker hos Meny Rona.
Denne blide gjengen tar i mot kundene på Meny Rona
Coop Mega Verdal frister med nye varianter på grillen.
Powered by Labrador CMS