Nyheter

Lerøy sponser Bocuse d’Or Norge

Stiftelsen Bocuse d’Or Norge har inngått en ny samarbeidsavtale med Lerøy Sjømatgruppen.

Publisert Sist oppdatert

– Lerøy Sjømatgruppen er en solid leverandør av sjømat som vi kjenner fra mange år tilbake, og vi er veldig fornøyd med å ha formalisert vårt samarbeid i en langsiktig avtale. Vi setter stor pris på at de nå gjennom sponsorat direkte i stiftelsen Bocuse d’Or Norge blir deltaker i å løfte kompetanse og muligheter for våre unge norske kokker i internasjonale konkurranser, sier styreleder i foreningen Bocuse Akademiet, Lars Erik Underthun i en pressemelding.

Som landsdekkende leverandør av sjømat til storkjøkkenmarkedet, har Lerøy Sjømatgruppen en god lokal forankring i norsk produksjon og ved norske fiskemottak.

– Jeg gleder meg til samarbeidet med Lerøy Sjømatgruppen. Bocuse d’Or Norge kjenner godt grossistene som er samlet i Lerøy Sjømatgruppen, og ser frem til å samarbeide med en sjømataktør som setter råvarekvalitet, kompetanseutvikling, nytenking og spesialtilpasning til sine kunder høyt på sin egen agenda i det daglige, sier Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Bocuse d’Or Norge.

Gjennom samarbeidsavtalen viser Lerøy Sjømatgruppen betydningen av at norske kokker fortsetter å prestere på internasjonalt toppnivå, i dette tilfellet gjennom konkurranser som Årets kokk i Norge og Bocuse d’Or Lyon, Frankrike.

Avtalen bidrar med frie midler til stiftelsens rolle og arbeid som «Olympiatoppen for norske mesterkokker» og de to hovedprosessene Veien til Årets kokk og Veien til Lyon. Lerøy Sjømatgruppen har i flere år samarbeidet med norske kandidater til verdensmesterskapet Bocuse d’Or, men dette er første gang gruppen inngår avtale med stiftelsen direkte. Samarbeidsavtalen er dermed ikke knyttet opp til en kandidat især, men også til fortidige og fremtidige kandidater, og har derfor lang varighet.

Powered by Labrador CMS