Nyheter

Hos Meny Grim står grillfristelsene i kø.

Meny og Rema på grilltoppen i juni!

Vinnere i Dagligvarehandelens Grillkonkurranse for juni ble Meny Grim i Kristiansand i kategorien beste kombinasjon av ferskvareavdeling og grilltilbehør, og Rema 1000 Jørpeland for beste grilltorg.

Publisert Sist oppdatert

Av Pål H. Christiansen

– Meny Grim var i en klasse for seg selv og fremstod som suverene, men Coop Mega Kolbotn og Meny Romeriksenteret lå tett opptil og skal også få skryt, sier jurymedlem Daniel Barry i Haugen-Gruppen om butikkene som hadde sendt inn bilder med ferskvarer og grilltilbehør i juni.

– Meny Grim har gode sameksponeringer opp mot ferskvarepunktet, med smaksprøver og selvskrevne plakater som skaper innbydende og salgsvennlige løsninger. Varetrykket er godt og man legger til rette for en god balanse mellom egen merkevare og sterke merkevarer fra Haugen-Gruppen, og hjemmelagde grillspesialiteter, sier Barry videre.

Meny Grim var i en klasse for seg, mener jurymedlem Daniel Barry i Haugen-Gruppen.

Selgende grilltorg

Når det gjelder Rema 1000 Jørpeland legger juryen vekt på at butikken har et stort og tydelig samlet grilltorg med temamateriell og ryddig og innbydende eksponering.

– De har samlet grilltilbehør med marinader, grilloljer, glaze, ketchup, sennep, krydder, barbecuesauser og andre kryddersauser, sammen med pølsebrød og salattilbehør til grillmåltidet, med både dressing, oliven, mais, maiskolber og balsamicoeddik. En selgende og fristende eksponering som utvilsomt gir lønnsomt mersalg, mener jurymedlem Are Knudsen i Dagligvarehandelen.

– En selgende og fristende eksponering, sier jurymedlem Are Knudsen i Dagligvarehandelen om Rema 1000 Jørpelands grillinnsats.

Nye vinnere kåres for juli

– Vi gratulerer vinnerbutikkene, som vil bli kontaktet for nærmere avtale om gjennomføring av premien – en matinspirasjonskveld for opptil 15 medarbeidere. Vi oppfordrer med det samme alle butikker om å fortsette å sende bilder av sine eksponeringer utover i juli. Det vil bli delt ut to premier også for grilleksponeringer juli, for henholdsvis beste kombinasjon av ferskvareavdeling og grilltilbehør, og beste grilltorg, legger Knudsen til.

Alt butikkene trenger å gjøre er å bli medlem av facebookgruppen Dagligvarehandelens Grillkonkurranse og dele bilder av sine beste grilleksponeringer der senest innen klokken 12.00 den siste dagen i juli, så er man med i vurderingen.

Nærmere informasjon om kriterier finnes på facebookgruppen Dagligvarehandelens Grillkonkurranse.

Powered by Labrador CMS