KBS

Foto: Johnny Syversen

Norges første Circle K-stasjon åpnet

Tirsdag åpnet Norges første Circle K-stasjon på Økern i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Dette er en dag for historiebøkene, sier Jacob Schram, Group President Europe for Alimentation Couche-Tard Inc., som eier det globale Circle K-nettverket.

– Vi er stolte av historien vår, inkludert 29 år under Statoil-merket i Europa, men nå tar vi et stort skritt framover. Kundene våre vil oppdage at vi fortsatt har de samme vennlige menneskene, de samme gode beliggenhetene og de samme produktene og tjenestene Statoil har vært berømt for. Nå som vi blir en del av den globale Circle K-familien, lover vi å bruke muligheten til å utvikle et enda bedre tilbud til våre kunder, sier europasjef Jacob Schram i en pressemelding.

Åpningen var først planlagt å være mandag 2. mai, men den ble utsatt på grunn av den tragiske helikopterulykken som rammet det tidligere morselskapet Statoil.

Sammen med stasjonssjef Einar Heisum og leder for Circle K Norge, Thomas Støkken, sto Schram tirsdag for den offisielle åpningen av nye Circle K Økern.

Som Dagligvarehandelen tidligere har omtalt, skal over 300 stasjoner i Norge endre navn i løpet av det neste året, omtrent en stasjon per dag. Også i Sverige og Danmark starter nå navneendringen fra Statoil til Circle K.

Navneendringen på rundt 1 500 Statoil-stasjoner i Europa skal være fullført innen slutten av 2018. Det inkluderer rundt 1 800 prismaster, 10 000 drivstoffpumper og 70 kilometer med ny kant rundt pumpetakene. Samlet vil rundt 11 700 stasjoner i 23 land fordelt på tre kontinenter kles med det nye Circle K-merket i denne perioden.

- Vi har vært Mil, BP, Norol, Statoil og nå Circle K. Vi er stolte over vår snart 100-årige historie i Norge, og hva vi har fått til i det norske markedet, sier Thomas Støkken, Senior Vice President og norgessjef for Circle K.

Powered by Labrador CMS