Nyheter

Det blir ingen sperrebånd, men faste vegger når butikkjeden Rema 1000 satser på nye søndagsåpne butikker på under 100 kvadratmeter. Foto: Tore Meek, NTB scanpix

Rema 1000 vil åpne Brustadbuer

Rema 1000 vil åpne flere søndagsåpne butikker i de største byene. Butikkjeden åpnet nylig en søndagsåpen butikk på Ensjø i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Oslo (NTB): Butikken i Oslo har fastmonterte vegger og egen inngang. Den ligger i tilknytning til en annen og større Rema-butikk, men vil kun ha åpent på søndager, skriver Aftenposten.

– Vi kommer til å åpne flere søndagsbutikker, uten at jeg vil røpe hvor mange og hvor de kommer. Vi ser etter områder der markedsgrunnlaget er godt, og da fortrinnsvis i de store byene Oslo, Bergen og Trondheim, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Rema 1000, Mette Fossum.

Reitangruppen, som eier Rema 1000-kjeden, vil først og fremst se på muligheten for å bygge egne Brustadbuer i tilknytning til nye Rema-butikker eller ved ombygging av andre.

Tidligere i år hadde dagligvarekjeden en kampanje der de åpnet en rekke store butikker på søndager i protest mot de det mente var lovbrudd fra konkurrentene. Da ble sperrebånd brukt for å avgrense butikkarealet til 100 kvadratmeter, noe som er et brudd på dagens regelverk. (©NTB)

Powered by Labrador CMS